Service & onderhoud | Optiekvision

Ontzorgen is ons motto:

Periodiek onderhoud en/of periodieke controle aan uw apparatuur is uitermate belangrijk.
Wat zou het prettig zijn als u service, onderhoud én reparaties door één partij uit kan laten voeren. Dat is ontzorgen.

Inlog klantenportaal

Ontzorgen: één partij die u alle zorg uit handen neemt:

D.w.z.: inventarisatie spreekkamers wordt uitgevoerd door Optiekvision Service en alle apparatuur wordt met omschrijving van de apparatuur en serienummer toegevoegd aan uw portaal. Het portaal is een gratis digitale service waar alle relevante zaken in staan als onderhoud, reparaties, inventarisatie, service-data, service-historie, gebruiksaanwijzingen, afspraken en de gebruikte onderdelen die bij reparaties zijn gebruikt en waarin u als klant elk moment kunt inloggen.

Optiekvision Service: snel, efficiënt en betrouwbaar,

UW zorg wordt ONZE zorg

Wat kan “Optiekvision Service” voor u betekenen?

Natuurlijk valt niet alles te voorkomen en is het vervelend als er toch reparaties nodig zijn. Optiekvision Service kan door haar korte responstijden snel ter plekke zijn en afhankelijk van de storing/reparatie u voorzien van leenapparatuur. Reparaties worden indien mogelijk direct uitgevoerd waardoor u zo snel mogelijk weer operationeel kan zijn. Om voor u en ons kostenefficiënt te kunnen werken zal er altijd met u overlegd worden over de benodigde uren/materialen.

Betrouwbaarheid, snelheid en efficiëntie zijn kenmerkend voor Optiekvision Service.

Periodiek onderhoud en controle:

Periodiek onderhoud en controle worden in overleg met u, volgens de standaard service-overeenkomst WIBAZ, samengesteld. Modulair worden de periodieke onderhouds- en controleafspraken vastgelegd en ontvangt u na uitvoering van de werkzaamheden direct de bijhorende servicebonnen en protocollen. Optiekvision Service levert service voor diagnostische apparatuur, waaronder:

 • Refractie units
 • Patiëntenstoelen
 • Spleetlampen
 • Opthalmometers
 • Laserapparatuur
 • Phoropters
 • OCT
 • Opto-type projectoren
 • Opto-type LCD schermen
 • Lensmeters
 • Kerato-/ Refractometers
 • Tonometers

Extra service/klantenportaal:

Al uw apparatuur kan geregistreerd worden in ons klantenportaal zodat u altijd op de hoogte bent van alle service-data, service-historie, gebruiksaanwijzingen, afspraken en de gebruikte onderdelen die bij reparaties zijn gebruikt.

Samenwerking Laservision Instruments B.V. en Optiekvision B.V.

De “installed base” van Laservision Instruments B.V. (opgericht in 1990) bestaat uit ruim 900 medische lasers en ruim 2350 diagnostische apparaten in ziekenhuizen, privé klinieken, ZBC’s, privé praktijken en instellingen. Deze worden door een eigen technische dienst van 7 hooggeschoolde technici onderhouden.

De oprichting van Optiekvision B.V. (in 2013) met apparatuur speciaal voor de optiekmarkt en daarbij een eigen technische dienst was een logisch gevolg. Nl: een gerichte en groeiende vraag vanuit de optiekmarkt en veel overlappende (diagnostische) apparatuur met Laservision Instruments B.V..

De hoogwaardige expertise die Laservision Instruments B.V. deelt met haar zusteronderneming Optiekvision B.V. leidde uiteindelijk tot een logische samenwerking in de vorm van:

Optiekvision Service

Een totaalsom die alleen maar voordelen voor u biedt. Alles in dienst van uw kostbare apparatuur en alles onder één dak.

Afspraak en offerte op maat:

Wilt u meer informatie? Graag maken wij na inventarisatie van uw bedrijfsapparatuur een offerte op maat.
Neem hiervoor contact op met:

Marcel Goedhart
Optiekvision Service
T: 0529 – 438 010

Service manager &
Technisch/commercieel adviseur

service@optiekvision.nl

Marcel maakt samen met u een complete inventarisatie van al uw apparatuur. Ook van de apparatuur die niet bij Optiekvision gekocht is.

Zo krijgt u uw complete inventaris overzichtelijk op één offerte, per apparaat gespecificeerd.

Vraag de offerte vandaag nog aan.

T: 0529 – 438 010