Over ons

Optiekvision. Visie op apparatuur!

In 2014 is Optiekvision opgericht als een zusterbedrijf van Laservision Instruments B.V..  Optiekvision richt zich op het leveren en onderhouden van refractie inrichtingen, diagnostische apparatuur en instrumentarium voor inslijpateliers binnen de optiek in Nederland.

Exclusief dealer

Enkele vooraanstaande leveranciers hebben hun vertrouwen in ons geuit door ons af te vaardigen als exclusief distributeur van hun producten. O.a. Weco, Briot, Canon Medical, Reichert, Block Optic, Bon Optics, Visionix en ROV bieden de optiekmarkt exclusief via Optiekvision.

Met deze merken kunnen wij ons onderscheiden en garanderen dat we kwaliteitsproducten aan kunnen bieden.

Complete refractie units

Naast diverse apparatuur kunt u ook complete refractie units bewonderen in onze showroom. We zijn gespecialiseerd in het inrichten van de complete refractieruimtes. Daarnaast hebben wij onze eigen Optiekvision lijn met de ROV1000, ROV2000 en ROV3000 units en leveren wij ook diagnostische kwaliteitslenzen van Ocular en klein diagnostisch instrumentarium, zoals pasmonturen en pasglazensets.

Onze missie en visie

Vanuit een marktgedreven passie voor techniek en innovatie, focus op kwaliteit en een overtuiging dat we de markt en onze klanten vooruit kunnen helpen is onze missie geboren. Namelijk:

Vanuit kennis en betrokkenheid helpen wij onze klanten met het maken van de beste keuze en gebruik van onze producten voor de optiekmarkt waarmee wij ook onszelf met vertrouwen zouden laten onderzoeken.

In ons dagelijks werk staat deze filosofie voorop en dit willen we de aankomende jaren gaan vasthouden en uitbreiden. We hebben daarom een duidelijke visie om onze stip op de horizon aan te geven:

Optiekvision B.V. levert producten voor de optiekmarkt en aanverwanten om, met hoogwaardige kwaliteitsproducten, onze klanten te helpen de beste dienstverlening te kunnen verwezenlijken. Hierbij kiezen wij een leidende rol in veilig en juist gebruik van de (door ons) geleverde producten. Dit bereiken wij door continu onze producten, kennis, processen en service te evalueren en optimaliseren, door op de hoogte te zijn van de marktwensen en door het leveren van uitmuntende ondersteuning aan onze klant.

Wilt u meer weten over onze bedrijfsfilosofie en producten of wilt u gewoon eens kennis komen maken?

Neem dan gerust contact met ons op